Akkurat som i serieåpningen vant Tunet over Sveiva i kveld. Foto: Kent Henriksen

Fortsetter seiersmarsjen i eliteserien

Det ble som ventet Tunet som vant Oslo-derbyet mot erkerival Sveiva i kveld.

Serieleder Tunet marsjerer med stødig takt mot seriegull, og i dag ble serietreer Sveiva veid for lett i dagens Oslo-derby mellom erkerivalene. 14 strake seiere har Tunet nå radet opp og ligger ni poeng foran Greåker.

Tunet anført av tremålsscorer Erlend Vestby ledet 2-1 etter den første perioden, etter at Ole Mossin Olesen gitt gjestene ledelsen, men Jesper Pedersen utlignet bare halvannet minutt senere. Med under minuttet igjen satte Vestby sitt første for dagen.

Samme mann doblet ledelsen i midtperioden, der også Tobias Solheim og Marius Pedersen noterte seg i målprotokollen.

Pedersen økte Tunets ledelse til 6-1 i den tredje perioden mot gamleklubben, med sitt andre mål for dagens før Jesper Pedersen reduserte til 6-2. Så økte Björn Lundgren ledelsen, før Casper Sletten og Olav Falkeid reduserte til 7-4. Så kunne Vestby juble for hattrick, før Mossin Olesen gjorde 9-4. Marcus Gustafsson reduserte til 9-5 i sluttminuttet og fastsatte sluttresultatet i dagens oppgjør. KAMPFAKTA