Tunets Ole Martin Skau Jansson ble beste poengplukker i kampen med seks poeng (4+2).

Tunet befestet serieledelsen i målfest mot Fredrikstad

Tunet hadde lekestue og kjørte over Fredrikstad i kveldens oppgjør i eliteserien for menn, som ble en skikkelig målfest.

Tunet setter fart fra start og allerede etter 39 sekunder smeller Ole Mossin Olesen inn 1-0. Fredrikstad har noen muligheter i starten, men det er kaotisk i eget forsvar og det utnytter Tunet. Det ramler inn baller støtt og stadig bak en alt mer oppgitt Nicholay Halvorsen, som må plukke ni baller ut av målet i den første perioden. Tunet gjør som de vil til store deler av perioden, og kjører over gjestene. 9-0 til pause og kampen er nok avgjort allerede etter tyve minutter.

Halvorsen får nok og forlater målet før den andre perioden, og inn kommer Casper Jensen. Det blir litt jevnere i målprotokollen i midtperioden, men Tunets spillemessige overtak blir større. Hjemmelaget blir litt vel sultne på scoringer og alt skal gjøres ekstra pent, og da blir det langt fra like effektivt. Først etter fem minutter kommer scoringen, Philip Kämpe sist på ballen etter fint spill. Fredrikstad scorer endelig i det 12. minutt, og den siste halvdelen av perioden vinner de, etter to scoringer av Vegard Handelsby på tampen. Perioden ender uavgjort, og med 12-3 ledelse til Tunet tusler lagene i garderoben.

Hjemmelaget scorer først i den tredje perioden, men to kjappe scoringer fra gjestene gir 13-5. Da er det slutt på moroa for gjestene, Tunet scorer fire kjappe mål og det meste av spillet foregår i motstandernes sone. De gir seg ikke før det står 20-5(!) på tavlen i Høyenhallen, og befester med det sin serieledelse. Fredrikstad kjemper så godt det går mot overmakten, men må til slutt innse at de rett og slett ikke er i nærheten i kveldens oppgjør.

Tunet-Fredrikstad 20-5 (9-0,3-3,8-2)

Høyenhallen, 80 tilskuere
1-0 (00.39) Ole Mossin Olesen (Marius Pedersen)
2-0 (05.30) Ole Martin Skau Jansson (Mossin Olesen)
3-0 (07.33) Björn Lundgren (Philip Laasonen)
4-0 (10.16) Filip Cammerudh (ua)
U2 (12.41) Joachim Trandum Terjesen (gjentatte forseelser)
5-0 (14.36) Cammerudh (Lundgren) spill 4 mot 5
6-0 (17.03) Trandum Terjesen (Skau Jansson)
7-0 (17.57) Laasonen (Cammerudh)
8-0 (18.12) Fredrik Mohn Frafjord (Simen Jansen)
9-0 (18.28) Skau Jansson (Mossin Olesen)

10-0 (25.08) Philip Kämpe (Mads Fossum Normann)
10-1 (31.44) Daniel Svendsen (Marcus Halvorsen)
11-1 (34.36) Marcus Øen Skyttermoen (Mohn Frafjord)
12-1 (35.06) Skau Jansson (Pedersen)
12-2 (36.39) Vegard Handelsby (Aksel Jæger)
12-3 (36.59) Handelsby (Jørgen Sjolte)

13-3 (42.01) Fossum Normann (Cammerudh)
13-4 (42.33) Stein Morten Johansen (Einar Delås)
13-5 (45.32) Svendsen (Stian Nilsen)
14-5 (45.38) Mohn Frafjord (Tobias Solheim)
15-5 (46.16) Skau Jansson (Mossin Olesen)
16-5 (48.20) Laasonen (Kämpe)
17-5 (48.57) Jansen (Øen Skyttermoen)
18-5 (51.58) Solheim (Jansen)
19-5 (56.31) Trandum Terjesen (Skau Jansson)
20-5 (57.20) Cammerudh (Kämpe)
Skudd: 42-19 (14-5,11-7,17-7)
Dommere: Johansen/Monge

Debatt
Innebandyavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.