Formsterke Slevik kjørte over gjestene fra Oslo

Slevik holdt nok en målfest da Akerselva ble sendt hjem som slakt i kveldens oppgjør i eliteserien.

Det var jevnt i en periode da Akerselva besøkte Gressvikhallen for kamp mot eliteseriens formlag Slevik. Østfoldingene tok ledelsen ved Joachim Sørby Pedersen, men Dennis Fagerlund utlignet. Med halvannet minutt igjen av perioden ordnet Andreas Eide 2-1, og så til at Slevik kunne gå til pause med ledelse.

I midtperioden tok målkongen Gustav Franzon ansvar og scoret før minuttet var spilt. Den gamle målkongen Johan Åhlberg banket inn et par scoringer utover perioden, og maestro Thomas Stræte scoret på tampen, og så til at østfoldingene kunne gå i garderoben med en solid ledelse.

Den tredje perioden var tre minutter gammel da Stræte økte ledelsen, og det ble følgt opp av noen nattsvarte minutter for gjestene. For Slevik gikk fra 7-1 til 12-1 på under ti minutter, og da det ikke stoppet før det sto 15-1 på tavlen i Gressvikhallen, ble det en tung tur tilbake til hovedstaden for eliteseriens nestjumbo Akerselva. Slevik på sin side klatret opp i ryggen på serieleder Greåker, dog med to kamper mer spilt. KAMPFAKTA