Der unge stjerner tar sine første kliv mot toppen

De siste tyve årene har Slevik Innebandyklubb arrangert cup i Fredrikstad, og cup blir det også våren 2023.


Etter tre år i Gaustadhallen måtte Slevik Innebandyklubb flytte sin cup til Kongstenhallen da cupen vokste seg for stor, og der har de arrangert cuper for aldersbestemte lag og seniorlag i over tyve år. 

Nå nærmer seg fristen for å melde på lag til cupen som spilles 28-30. april i Fredrikstad. 

Gamlebyen og Kongsten Fort er ikke lengre enn et steinkast unna Kongstenhallen. Skjermdump: Google Maps

Det er cupen med den beste beliggenheten, der Kongstenhallen ligger som nærmeste nabo til Gamlebyen i Fredrikstad, og et steinkast fra Kongsten Fort. Gamlebyen er et av Norges mest besøkte turistmål, med flotte restauranter, puber, butikker og ikke langt til en fin golfbane. 

Gamlebyen er et populært reisemål både for folk utenbys og de lokale. Foto: Slevik InnebandyklubbDet går gratis ferge fra Gamlebyen over til Fredrikstad sentrum. Foto: Slevik Innebandyklubb

En liten spasertur unna Kongstenhallen går det gratis ferge over til Fredrikstad sentrum, og bare tre kvarter unna ligger Skjærhalden på Hvaler, Hankø eller Svinesund der man kan “harry-handle”. Fredrikstad har rikelig med uteliv, flotte restaurant-opplevelser og et levende uteliv. Fredrikstad ligger drøyt ti mil fra Oslo. 

I Kongstenhallen er det fem spilleflater som alle brukes under cupen. Foto: Kent Henriksen
Cupen i Fredrikstad har lange tradisjoner, og her har mange nye stjerner blitt født og legender startet sine karrierer. Etter noen år med pandemi har innebandyen endelig begynt å våkne opp også på aldersbestemte nivåer, og cupen er en ypperlig avslutning på sesongen. 

Det er fortsatt noen ledige plasser, og vi utvider klasser om det kommer påmeldinger i fulle klasser. Det er åpent for påmelding frem til 15. mars (Om det fortsatt er ledige plasser etter fristen har gått ut, vil det bli åpnet for påmelding igjen, med ny frist).

Det er 11 klasser under årets Cup i Kongstenhallen. Foto: Kent Henriksen

Ny G9-klasse i år
Alle lag får minimum tre kamper i det innledende gruppespillet, pluss minst en sluttspillkamp. I klassene 9 til 11 er det fire kamper, og vi følger barneidrettsregler. G9-klassen er ny for året. 

Cupen er en av få som spilles i en hall med fem baner under samme tak. Når cupen fylles opp er vi likevel avhengig av “satelitt-haller” eksempelvis Borgehallen, de brukes som avlasting for Kongstenhallen, og man risikerer ikke å bli værende der, men man vender tilbake til hovedhallen etter å ha spilt en kamp i de andre hallene. 

Slevik Innebandyklubb har arrangert cup siden starten av dette millenium. Foto: Kent Henriksen

Salming Cup som tidligere gått under navnet TV-Boden Cup og Zone-Cup, har hatt over 100 påmeldte lag en rekke ganger, og per dags dato er 84 lag påmeldt. 

Vi tilbyr overnatting og servering av mat lørdag og søndag. 

Så hva venter dere på? Her er link til påmelding og annen informasjon om festen i april.