Sarpsborg ledet med tre mål og hadde seieren i baklomma, så raknet alt for østfoldingene. Foto: Kent Henriksen

Ledet med tre men tapte mot Sveiva

Sarpsborg ledet 4-1 mot Sveiva, men måtte gi tapt for Oslo-klubben allikevel.

Sarpsborg og Sveiva spilte i dag i eliteserien for kvinner, og 39 tilskuere hadde tatt turen til Skjeberghallen. Den første perioden endte uavgjort etter at Sarpsborg tok ledelsen allerede etter 18 sekunder, men Sveiva kunne utligne etter fire minutter.

I den andre perioden rykket sarpingene i fra i målprotokollen og ledet 4-1, og så ut å gå mot seier mot Stovner-klubben. En redusering i slutten av perioden ga gjestene håp om å få med seg noe hjem.

Håpet ble alt større i den tredje perioden, for i løpet av de første fire minuttene var det utlignet. Da var det tøft da Tuva Marie Aube Heines scoret 5-4 etter åtte minutter. Men anført av Rebecka Härnlund kom utligningen etter 14 minutter, og da Bertine Aas Hansen i løpet åtte sekunder scoret to ganger var det plutselig 5-7 i Skjeberghallen. Sveiva holder ut og klatrer opp på femteplassen igjen. KAMPFAKTA