For et drama!

34372871771 a7b440ec2a z
(Foto: Calle Ström/IFF)

Norge slo Danmark i første kamp av Polish Cup i formiddag der Casper Sletten ble den store helten. Etter to jevne perioder kunne Norge avgjøre kampen i en den tredje perioden, men ikke uten at det ble dramatisk i Rakoniewice Arena. 

 

Det ble jevnt og spennende i to perioder mellom Norge og Danmark i formiddag. Norge tok ledelsen da Morten Sørhøy fant nettmaskene, men danskene brukte ikke lange tiden på å utligne ledelsen.

Kampen bølget frem og tilbake lenge og da Casper Sletten var nådeløs etter åtte minutter av den tredje perioden tok Norge ledelsen igjen. Et par minutter senere spilte Vegard Handelsby fint frem Joachim Terjesen til norsk 3-1 ledelse.

Men danskene ga seg ikke og med syv minutter igjen reduserte de til 3-2, da de overlistet en storspillende Nicholay Halvorsen i det norske målet. 22 sekunder senere kom også 3-3, og duket for en thriller-avslutning. Danmark presser Norge, men med minuttet igjen får Sivert Østerås en mulighet og banker inn 4-3 til Norge. 


Fra helvette til himmel på to sekunder

Norge slurver bort ballen i angrep med tyve sekunder igjen av kampen, og danskene tar ut målvakten og finner superstjernen Mathias Glass som er sikker som banken med fem sekunder igjen.

Handelsby gir beskjed til Sletten om å gå fremover på duellen som følger, og Norges superstjerne følger ordre, vinner duellen klart og hamrer inn seiersmålet fra distanse. Wow, for et drama! KAMPFAKTA

Etter kampen ble det straffekonkurranse tradisjonen tro i Polish Cup. Etter 3-3 etter ordinære straffer, var det bare Danmark som maktet å score og vant dermed straffekonkurransen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.