Mister VM allikevel

IMG 0651

Supertalentet Emma Fagerhøi var fast bestemt på å rekke U19-VM etter kneskaden hun pådro seg i NM-finalen lørdag. I dag fikk hun den knusende dommen, VM ryker for 16-åringen. 


Etter kneskaden lørdag var en optimistisk Emma Fagerhøi fast bestemt søndag om å være tilbake på banen i god tid før U19-VM starter den 2. mai. Nå har imidlertid supertalentet fått en svært dårlig nyhet fra legen. Kneskaden er langt alvorligere enn man først kunne se, og i dag fikk Tunet-spilleren den dårlige nyheten. 
– De har funnet korsbåndet er skadet og i tillegg en rift i menisken, og en rift i en muskel i leggen. Så nå vurderer de om jeg må opereres, men først må jeg dra til spesialist, en ortoped, sier en skuffet Fagerhøi til Assisten. 

7O8A2917
Det var i denne situasjonen i lørdagens NM-finale mot Sveiva som Emma Fagerhøi skadet kneet. 


Dermed blir det ikke noen VM-turnering for Fagerhøi, som selv om hun ikke fått sin landslagsdebut ble regnet som en av Norges viktigste spillere foran neste ukes U19-VM i Sveits.
– Det ryker. Så får vi se hvordan veien blir videre, og hvor lang tid det tar å komme tilbake.

Hun er svært skuffet over å miste VM etter å ha slitt med sykdom i store deler av fjoråret.
– Det er veldig surt. Etter alt som har skjedd den her sesongen, så har det vært det store målet å få være med til U19-VM.

Nå venter trolig operasjon og flere måneder med rehabilitering for ungjenta.
– Jeg har ikke fått noen konkret beskjed hvor lenge jeg blir borte. Så nå blir det å følge med på jentene og eventuelt dra ned og se på, vi får se.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.