I dag starter kvartfinalene

KRH 4458
I dag drar sluttspillet i gang i verdensmesterskapet i Praha for alvor med de to første kvartfinalene. Kan Norge og Danmark overraske stornasjonene?


16.30 Sveits-Norge STREAM
19.30 Tsjekkia-Danmark STREAM


Det er liten tvil hvor favorittstempelet ligger i samtlige kvartfinaler der Norge, Danmark, Tyskland og Latvia utfordrer toppfire-nasjonene. To kvartfinaler spilles i dag i O2 Arena og to i morgen. Først ut er Norge som møter Sveits, og selv om det begynner å bli en stund siden vi slo gutta fra alpene, har de norske gutta stor tro på at det er muligheter for en overraskelse. 

Det kommer dog å bli tøft, det norske laget må virkelig treffe og ha sprettene på sin side. Marius Pedersen og Patrick Hjemgård gikk begge ut med skade i går og er usikre til dagens kamp. I Sveits har man allerede begynt å forberede seg til semifinale mot svenskene, så det hadde vært morsomt om det norske laget klarte å forstyrre de tankene i ettermiddag

Senere på dagen møter Danmark det tsjekkiske laget, og vi får håpe at det blir mye folk på tribunen. Det har vært ganske bra da Tsjekkia har spilt, men det har allikevel vært ganske mange ledige stoler i O2 Arena så langt i mesterskapet.

Tsjekkia er selvfølgelig storfavoritter og alt annet enn tsjekkisk seier vil overraskene, spesielt siden danskene har sett litt slappe ut de siste to kampene. Kanskje har de bevist hvilt seg opp litt for å overraske kraftig i kvartfinalen i kveld?

Plasseringsspillet drar også i gang i dag. Og allerede i morgentimene spilles det asiatisk derby i Arena Sparta, der de to første oppgjørene er plasseringsspill om plass 13 til 16. Senere på dagen går plasseringsspillet om plass 9 til 12 i gang. Der er uten tvil Slovakia og Estland favoritter til avansere og så gjøre opp om niendeplassen i morgen.

Øvrige kamper torsdag:
09.30 Singapore-Thailand (Arena Sparta, 13-16.plass)

12.30 Polen-Japan (Arena Sparta, 13-16.plass)
15.30 Australia-Slovakia (Arena Sparta, 9-12.plass)
18.30 Canada-Estland (Arena Sparta, 9-12.plass)

*Stream fra Arena Sparta finner du her.  

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.