Playoff-dag i Praha

KRH 4038
Dag 5 av VM drar i gang klokken 10.00, og samtlige kamper er playoff-kamper, der det ligger fire billetter til kvartfinalene og venter.


10.00 Latvia-Slovakia STREAM
12.45 Danmark-Estland STREAM
15.30 Norge-Australia STREAM
18.30 Tyskland-Canada  STREAM


Norge får forflytte seg noen hundretalls meter til Arena Sparta for kamp mot Australia i dag. Vi har aldri møtt Australia tidligere og det blir derfor en ny bekjentskap. Rangeringsmessig så er dette en nasjon vi bør vinne over, og selv om de har noen spydspisser i brødrene Tomas og Daniel Gartner, og Täbyspilleren Liam Perry, bør det norske laget ha nok kvaliteter å sikre en klar seier. Vinneren møter Sveits i kvartfinale på torsdag.

Et skuffet Latvia trakk verst mulig motstander i sin playoff-kamp, i fremadstormende Slovakia. De slovakiske spillerne vant tre av tre mulige kamper i gruppespillet og kan fort bli en vanskelig motstander. Vinneren møter Sverige i kvartfinale på fredag.

Danmark møter Estland som var meget stabile i gruppespillet. Etter stortapet i går er det vanskelig å tippe utfall av dagens oppgjør, men danskene bør ha kvalitet nok til å kunne vinne mot det estlandske laget. Vinneren møter Tsjekkia i kvartfinale på torsdag.

Tyskland fikk hjelp av Tsjekkia i går og fikk kveldskamp mot Canada. Det canadiske laget traff godt i sin kamp i går mot Japan, og kommer til oppgjøret fulle av selvtillit. Tyskerne har svinget voldsomt i prestasjonene men vi tror nok Canada veier for lett i dette oppgjøret. Vinneren møter Finland i kvartfinale på fredag.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.