VM 2018:Oppsummering dag 4

KRH 4219
Det ble svensk massaker og noen overraskende store resultater på gruppespillets siste dag. Sjekk ut vår oppsummering fra dag 4 i verdensmesterskapet i Tsjekkia, og morgendagens kampoppsett.


I gruppe A sto det om gruppeseieren og om det ble Latvia eller Tyskland som ble med som nummer tre. Tyskerne gjorde ting vanskelig for Latvia i forrige runde og håpet at Tsjekkia skulle gi en håndrekning tilbake. Det gjorde de til de grader og vant fortjent over Sveits, etter sin beste kamp i dette mesterskapet. Seiersifrene skrevs til slutt til 6-4 og gruppeseier.

I gruppe B tapte som kjent Norge for Finland, finnene vant med 9-1 og sikret seg andreplass i gruppen. I den andre kampen var Sverige fullstendig overlegne og stoppet ikke før det sto 25-0(!) på tavlen.

I gruppe C ble Australia nummer to bak Estland etter 4-3 seier over Thailand. Den store overraskelsen ble at det var 6581 tilskuere på kampen, og det ble litt av en atmosfære i O2 Arena.

I gruppe D var Slovakia fullstendig overlegne mot Singapore, og stoppet ikke før det sto 18-2 på tavle. Med det resultatet trengte Canada åtte måls seier for å gå videre, og den ordnet de allerede etter den første perioden, og kunne til slutt spasere inn til 14-2 seier og avansement til playoff.

Tabeller og resultater

Playoff - onsdag 5. desember:

10.00 Latvia-Slovakia (O2 Arena)
12.45 Danmark-Estland (O2 Arena)
15.30 Norge-Australia (Arena Sparta)
18.30 Tyskland-Canada (Arena Sparta)


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.