– Det er veldig stort

7O8A6829
Det var en meget overrasket VM-debutant som ble ringt opp for intervju i kveld. Jørgen Becher var nemlig ikke klar over at hans fine høstform gitt han muligheten til VM-spill. 

 

Jørgen Becher var ikke klar over at han var tatt med i VM-troppen da han ble kontaktet av undertegnende i kveld. All fokus i dag har vært på skaden han pådro seg i landslagsdebuten mot Danmark i går, men prognosene er lovende. 

– Jeg har vært hos legen og sånn i dag, og vi skal ta litt bilder og undersøke i dagene fremover, men vi gjorde noen tester etter kampen i går og vår fysio Stine (Liebermann Åsheim) sa at de første testene så bra ut, forteller VM-debutanten til Assisten. 

LES OGSÅ: Seier i generalprøven

Han er naturligtvis glad over en plass i troppen men skaden setter en liten demper på uttaket. 

– Det er morro. Jeg var litt usikker på om det kom til å skje når jeg fikk den smellen. Går det ikke tilfeldigvis så finnes det andre gode spillere som kan steppe inn fra bruttotroppen.

7O8A6840
Jørgen Becher har hatt en god sesong for Nor 92, og fikk sin landslagsdebut i går. Neste måned blir det debut i VM for 23-åringen.

Becher har vært den store formspilleren i eliteserien og leder poengligaen. Nor 92-spilleren har hatt en eventyrlig høst og håper å kunne bidra også for Norge i VM.
– Jeg kan bidra med den formen som jeg har per dags dato. Jeg har nok en bra vinnerskalle, det skal være tøft å spille mot oss og den innstillingen har jeg. 

LES OGSÅ: Her er VM-troppen!


Han er stolt over å bli funnet verdig en plass i André Sveens VM-tropp
– Det er veldig stort, det synes jeg. Å spille for landet sitt er det man ønsker å oppnå når man bruker så mange timer og treningsdøgn i året, og ikke minst den innsatsen som legges ned i bånn. Det er kult å få belønning for det, det er jeg veldig stolt over må jeg si.

Det er ikke hverdagsmat for klubblaget Nor 92 å ha med spillere i VM-troppen og nyheten blir garantert tatt godt i mot på Nedre Eiker i kveld.
– Det tror jeg de er stolte over, virkelig. Det er jeg ganske sikker, de er fornøyde med å få frem spillere som kan være med å bidra i VM, det her er en positiv boost og sikkert kult for de yngre i klubben også. 

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.