Kan ha skutt Spania til VM

7O8A1165
Daniel Arazola var svært sentral da Spania slukket Østerrikes VM-drøm, og ga spanjolene håp om å billett til turneringen i desember.


Daniel Arazola scoret to ganger og assisterte til et mål da Spania vant 6-3 over Østerrike i formiddag. Den tidligere Slevik-spilleren er fornøyd med seier, men hadde håpet på et par ekstra mål på slutten da laget spilte fem mot tre, uten å finne nettmaskene. 

– Vi er ikke vant til å være i den her situasjonen, så vi virket fornøyde med å bare vinne. Det blir litt panikk der, vi spiller bedre enn Østerrike, men da vi leder stort får vi litt «noia» og viser at vi ikke er erfarne nok. Men eneste måten å bli erfarne er å spille sånne her kamper, sier Daniel Arazola til Assisten.

7O8A1188
VIDEODØMMING: IFF:s jurymedlem Sarah Mitchell og dommer Janne Sjögren kontrollerer at ballen var inne med hjelp av video.

Spania er akkurat nå klare for VM sammen med Polen som beste tredjeplasserte nasjon. Tyskland trenger å hente inn minst 14 mål mot Frankrike om de ikke tar poeng mot Slovakia senere i kveld. Det blir med andre ord en nervepirrende lørdag og søndag for spanjolene.

– Akkurat nå er vi VM, det føles veldig godt. Det eneste sure er at vi må vente til søndagen for å vite det sikkert. Men nå har vi gjort jobben og vunnet mot Storbritannia og Østerrike, får et bra resultat mot Danmark så vi får håpe at det ikke er Norge som gjør at vi ikke går videre.  

5-1 scoringen til Arazola gjorde dommeren usikker og for første gang i kvalifiseringen fikk vi oppleve videodømming. Målet ble kjapt godkjent og spanjolene kunne juble.
– Det var «gött». Nå har vi opplevd det og, at jeg har fått godkjent mål via VAR, det er ikke verst. Jeg var ganske sikkert på at den var inne, det var litt småspennende der og da, men så lenge de dømte riktig var det jo greit å ha det med.

*Video assistent referee (videodømming)

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.