VM: Før kampen torsdag


Dag sju av verdensmesterskapet i Bratislava. For Norge venter Sveits i en knalltøff kvartfinale.

17.00 Finland-Slovakia STREAM

20.00 Sveits-Norge STREAM

10.00 Estland-USA (kamp om 11. plass)
13.00 Danmark-Tyskland (kamp om 9. plass)

Norge møter Sveits i sin kvartfinale i kveld. De norske jentene møtte Sveits i sist VM og fikk juling med 9-1, og det blir nok veldig tøft å ta seg videre til semifinale. Det norske laget må være langt mere effektive enn tidligere i turneringen, sette forsvarsspillet og ha en målvakt som tar det lille ekstra. Ikke umulig med andre ord, men en veldig vanskelig oppgave mot en veldig god motstander.

Finland møter hjemmefavorittene Slovakia og det er ventet storinnrykk på tribunen. Spørsmål er om det unge slovakiske laget kan skape spenning mot et favorittstemplet Finland. Vi kan nok vente en noenlunde jevn kamp til å begynne med, men visst forventer vi at Finland vinner relativt komfortabelt.

Estland og USA gjør opp om 11. plassen på formiddagen, og det kan fort bli et jevnt oppgjør. I kampen om 9. plassen må alle norske heie litt ekstra på våre naboer i sør Danmark i dag. Seier for Danmark betyr at Norge har en god mulighet å få bedre rangering enn motstander Tyskland, og Norge slipper således å spille i gruppe C eller gruppe D i neste mesterskap.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.