VM: Før kampen tirsdag


Det spilles fire playoffkamper i dag i Bratislava. Norge møter USA og i potten ligger en plass i kvartfinalene.

10.00 Polen-Estland (P2)
13.00 Latvia-Danmark (P3)
16.00 Tyskland-Slovakia (P4)
19.00 Norge-USA (P1)


Det står mye på spill for de norske jentene mot USA. En plass i kvartfinale mot Sveits ligger i potten og i tillegg spiller de for en hviledag i morgen. Det norske laget har gjort et fullt godkjent gruppespill og nå håper vi at de kan ta med seg det positive inn mot kampen mot USA. De amerikanske jentene vant de to innledende kampene men hadde lite å sette i mot Danmark i går kveld.

Polen og Estland møtes i dagens første oppgjør. Der forventer vi nok at Polen går seirende ut av duellen. De polske jentene har sett sterke ut så langt i mesterskapet.

Latvia bør slå Danmark, men de danske jentene har tatt noen skritt de siste årene og Latvia har slitt med å finne formen. Kan tøffere matching i gruppespillet bli en fordel for Latvia eller blir det for tøft mot det danske laget som er fulle med selvtillit?

Tyskland har sett fryktelig svake ut i gruppespillet og får det tøft mot hjemmefavorittene. Slovakia feide igjennom gruppespillet og får tåle å være favoritter i dagens kamp.

I plasseringsspillet gjør Japan, Australia, Singapore og Thailand opp om 13-16.plass, vinnerne av dagens kamper går til kamp om 13-14. plass og taperne gjør opp om å ikke bli sist i VM.

Øvrige kamper tirsdag:

13-16.plass

11.30 Japan-Australia
15.30 Singapore-Thailand

Onsdag:

Kvartfinaler
16.10 Sverige-vinner P3
19.00 Tsjekkia-vinner P2

Torsdag:

Kvartfinaler
17.00 Finland-vinner P4
20.00 Sveits-vinner P1

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.