U19-VM: Før kampen torsdag


Andre dag av U19-VM for kvinner. Norge møter Sveits, nok en tøff oppgave.


16.10 Slovakia-Sverige

19.10 Sveits-Norge
21.30 Latvia-Tsjekkia
22.10 Finland-Polen

18.45 Østerrike-Ungarn

00.15 Japan-Tyskland

01.10 Canada-Thailand

Sveits-Norge
De norske jentene har slått Sveits et par ganger i det siste og har et lite mentalt overtak. Sveits slo Slovakia 6-3 i går og kan med seier sikre seg plass i semifinalen. Det norske laget må opp noen hakk, tørre mer og være flinkere å holde på ballen om det skal bli nok en seier mot Sveits. En tøff men ikke umulig oppgave venter i Yardmen Arena. 

Slovakia-Sverige

Det svenske laget er klare for semifinale med seier, noe de bør klare med god margin. Selv om Slovakia er på gang er de svenske jentene noen hakk bedre og giftigere.

Latvia-Tsjekkia

Tsjekkia gikk på en kjempesmell i går mot Polen og fikk bare med seg et poeng. Latvia ble kjørt over av Finland, men har som regel vært litt bedre enn det polske laget. Blir det jevnt også i dagens oppgjør kan det fort bli mye nerver for de tsjekkiske jentene.

Finland-Polen

Polen gjorde en sensasjonell innsats mot Tsjekkia igår og sikret poeng med ni sekunder igjen av kampen. Nå venter Finland som er gullfavoritter og som knuste Latvia stort igår. Det bør bli en grei finsk seier, men er de polske jentene bedre enn vi forventet på forhånd?

Fortsetter Canada å vinne?

I går slo de publikumsrekord for hele U19-virksomheten når de samlet 3151 tilskuere i Yardmen Arena, idag mot Thailand spiller de kveldkamp og vi kan nok forvente litt mindre tilskuere. Canada bør ta en grei seier. Ungarn spiller sin første kamp i turneringen og bør slå Østerrike. Tyskland og Japan kan bli en jevn kamp, men tyskerne får tåle å være favoritter. USA har hviledag i B-divisjonen i dag.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.