VM: Oppsummering dag 2


Det ble få overraskelser under VMs andre dag. Sjekk vår oppsummering fra dagens kamper.


I Norges gruppe er Finland sikret en plass i kvartfinale etter 6-4 seier over Sveits. Det ble en jevn kamp, men som vanlig var Finland litt bedre i de avgjørende situasjonene. Norge tapte som kjent for Polen (se highlights i videovinduet over) og havner med all sannsynlighet sist i gruppe A. Norge spiller mot Sveits i morgen. Polen og Finland har spillefri.

LES OGSÅ: Nytt norsk tap

Tøft for Latvia i gruppe B

Latvia fikk en drømmestart mot Tsjekkia, men det ble en kortvarig glede. Tsjekkia vant til slutt 15-2 i morgenkampen lørdag. I morgen spiller Latvia mot Tyskland i en kamp som betyr mye. Sverige hadde spillefri og møter Tsjekkia i morgen. 

Singapore slo Australia i gruppe C

De asiatiske jentene fikk en drømmeåpning på kampen og ledet etter den første perioden. Men fire scoringer fra Australia i den andre sørget for en fin snuoperasjon. Men i den siste perioden var det Singapores tur igjen og de snudde og vant 5-4. I morgen møtes Japan og Singapore. Australia møter Danmark.

Slovakia mot play-off i gruppe D

De slovakiske jentene går mot gruppeseier og kan fort bli Norges motstander i play-off. I dag slo de USA 15-2 etter at det var jevnt i en periode. Med ti scoringer i den tredje er Slovakia mer eller mindre sikret gruppeseier. I den andre kampen vant Russland 8-2 over Nederland. Allerede i morgen kan Slovakia sikre seieren når de møter Nederland. Russland og USA har spillefri søndag.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.