“Alt gikk vår vei i dag“


(Foto: Adam Troy)

Det mange trodde skulle bli en jevn kamp på forhånd mot Canada, utviklet seg til ren overkjøring. Da fikk unggutten Patrick Olsen sjansen å debutere for USA.

Etter 8-1 seieren over Canada og gode muligheter til gruppeseier, er det en glad sarping som møter oss i intervju-sonen i Riga. Han fikk tre bytt på slutten av kampen og sine første minutter på det amerikanske landslaget i en offisiell kamp.
– Det var kjempemoro det. Endelig fikk jeg mine debut offisielt og, og det i et VM, sier Patrick Olsen til Assisten.


Han smiler fra øre til øre, glad for debuten og ikke minst for seieren. En seier som ble mye større enn noen kunne forventet på forhånd. Et bunnsolid USA kjørte over Canada. 

– Vi kom utpå der og gjorde akkurat det vi skulle og alt gikk vår vei i dag. Vi var på fra start og det virket ikke som Canada var med fra start og vi ville virkelig vinne matchen.

Når kampen gikk mot slutten fikk han beskjeden fra landslagssjefen å gjøre seg klar. Det rakk å gå noen tanker gjennom hodet før han ble sluppet ut på banen.
– Det var å prøve å ikke drite seg ut da, hehe. Man vil inn og gjøre en god debut og gjøre seg bemerket, selv om det ikke var så mye tid til det.

VM er i gang for fullt og for en unggutt fra Sarpsborg er det en del å ta innover seg.
– Det er stort. Alt er mye større og mye mer proft. Det er mye å ta innover seg og mye man må venne seg til, men det er kjempemoro.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.