Karasjok mot Alta i Nord-Norsk finale

Sander Østlyngen, Alta IBK

Det blir et Finnmark-oppgjør om tittelen i nord.

Sluttspillet i 1. divisjon i Bodø startet på lørdagen men det ble aldri noen riktig dramatikk i gruppespillet. Alta vant mot erkerivalene Bodø, den på forhand mest uvisse kampen. Hjemmefavorittene hadde en god periode i slutten av 2- periode, men siste 20 minuttene ble det tydelig at finnmarkingene var de sterkere.

I finalen møter de Karasjok, som vant komfortabel mot Narvik og Brønnøy. De var store favoritter til seier før sluttspillet og det er nok ingen som endret mening etter lørdagen. Teknisk er de overlegne Alta, men de må nok enda opp noen hakk i finalen for å ikke gå glipp om eliteseriekvalifiseringen. I seriespillet vant Karasjok begge kampene, med 6–4 og 10–8.

Dette er eneste gangen denne sesong som lagene fra alle deler i den enormt store regionen møtes. Derfor er det litt trist att alle plasseringskamper blir mellom lag fra samme serie. Bronsekampen spilles mellom Brønnøy IBK og Bodø IBK (4–8, 8–8 i seriespillet). Søndagen starter med kampen om 5. plass; Narvik Malmers mot TSI Innebandy (8–3, 5–2).

Gruppe A   Gruppe B
Narvik Malmers - Brønnøy IBK 12–13   Bodø IBK - TSI Innebandy 5–3
Karasjok - Narvik Malmers 12–3   TSI Innebandy - Alta IBK 2–7
Brønnøy - Karasjok 3–10   Alta IBK - Bodø IBK 9–5

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.