– Nå er det innebandy som gjelder

andersthunmanhalldahl
(Foto: Narvik Innebandyklubb)

Narviks toppscorer i eliteseriekvalifiseringen sadler om fra ishockey til innebandy, og blir lagets spillende trener kommende sesong.

Anders Thunman Hälldahl har vært produktiv både på isen som ishockeyspiller i nyopprykkede GET-ligaklubben Artic Eagles - Narvik Hockey, og på banen som innebandyspiller. Nå har den 27 år gamle svensken sadlet om på heltid fra iskriger til innebandyspiller, og blir også lagets spillende trener.

Hälldahl var poengbest for den nord-norske klubben i eliteseriekvalifiseringen, og selv om han er fersk i trenergjerningen er klubbens sportslige leder Gro Mikaelsen strålende fornøyd med signeringen, og avslører at klubben fått mersmak etter vårens eventyr. 

– Anders var vårt førstevalg til å videreføre den gode jobben som Max Davis-Lind har gjort med laget. Anders viste også når han spilte med oss i elitekvaliken at han er en av de beste spillerne i vår landsdel. Med Anders som trener og spiller tror jeg at vi har en god mulighet å gjenta suksessen fra den siste sesongen. Vi sikter på elitekvaliken igjen, og med årets erfaring skal vi nå kunne utfordre om de to ledige plassene i eliteserien, sier Mikaelsen i en pressemelding.

23032019 MIK 1635
Anders Thunman Hälldahl var Narviks beste poengplukker i eliteseriekvalifiseringen i vår, her i kamp mot Fredrikstad. (Foto: Mikael Karlholm)

Trollmennene fra Narvik sin nyblivne spillende trener skal jobbe deltid hos en av klubbens sponsorer, ved siden av jobben som brannmann. 

– Jeg er veldig glad over løsningen som Wizards har presentert. Nå får jeg en mulighet å få drømmejobben min, og samtidig fortsette med idrett. Jeg har hatt fantastiske år som ishockeyspiller i Arctic Eagles, men det er en tid for alt. Nå er det innebandy som gjelder og jeg ser for meg at jeg vil spille i Wizards i mange år fremover, forteller Thunman Hälldahl. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.