Ut med skade i debuten

faceoff slevik3553
Det ble en vond debut for Peter Fahlström i den nordnorske ligaen. Allerede i første kamp ble den tidligere målkongen skadet. 


Det ble en kort debut for den tidligere Slevik-spilleren Peter Fahlström da han i helgen gjorde sin foreløpig første kamp for Alta. Allerede etter noen sekunder i den andre perioden i oppgjøret med Hammerfest måtte 38-åringen ut med skade. 

– Det ble kun 20 minutter og tre sekunder i andre periode i den første kampen for Peter. Han vant droppen og kom seg forbi en spiller. Men da han skulle runde ytterligere en spiller, så pådro han seg en strekk i leggen, sier Johnny Petersen til Fredriksstad Blad.

Med to scoringer fikk han allikevel være med å bidra til at det ble seier med 12-3 og da Alta fulgte opp med å vinne toppoppgjøret mot Karasjok med 8-4 ser det lovende ut med tanke på å nå sluttspillet senere i vår. Alta har full pott etter seks kamper og leder nå Finnmarksserien tre poeng foran Karasjok.

Lengre sør leder Bodø serien der lagene fra Troms og Nordland huserer, Bodø ligger fire poeng foran forrige sesongs eliteserielag Harstad, som dog har to kamper mindre spilt. TSI og BK9000 har foreløpig de to siste plassene som gir sluttspillplass.  To lag fra Finnmarksserien, og fire lag fra Troms/Nordland går videre til sluttspillet som spilles 17-18 mars, der en plass i kvalifiseringen til eliteserien ligger i potten.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.