Verver tidligere målkonge

EFC finale Tunet Slevik3675 kopi
Etter et trøblete år blåser det positive vinder i Alta igjen. Gjelden de slet med er slettet og et par interessante navn er nå klare for klubben. 


Alta har hatt besøk av eliteserietrenere og spillere tidligere. Også i år skal klubben få litt hjelp «sørfra» da tidligere landslagssjef og Slevik-trener Johnny Petersen tar turen oppover for å hjelpe Finnmarks-klubben.

– Johnny Petersen har vært her mange ganger, helt siden 2010 om jeg husker riktig. Han tar seg ofte turer opp hit når vi trenger litt råd og veiledning. For oss er det greit å få litt innspill i ny og ne, for man blir jo aldri full opplært, sier Lasse Varsi til Assisten. 


Etter en trøblete høst der klubben slet med stor gjeld, har man nå klart å slette gjelden og har skaffet seg et overskudd. Det blåser positive vinder i Alta igjen og finnmarkingene har aldri vært redde for å gjøre det lille ekstra for å utvikles. 

20160305 tsialta assisten

Det blåser positive vinder i Alta igjen etter en trøblete høst. (Foto: Mikael Karlholm)

Klubben har nå «hentet hjem» Robin Stegeby og med seg fra svenske Holmsund City har han plukket med seg Peter Holmlund. Mads Mienna er også klar for klubben, men den store signeringen er at en av eliteseriens absolutt beste målscorere er klar for finnmarkingene, tidligere Slevik-stjernen Peter Fahlström, sist i Fredrikstad.

– Det er en erfaren kar. Vi har et lag med spillere som trenger litt veiledning, så det må jo bli bra, at de får spille med en så erfaren spiller.

Fahlström skal spille seriehelg i slutten av måneden og sluttspillet i Nord-Norge.
– Hovedtanken for vår del er at vi drømmer om å nå finalen i sluttspillet. Vi ønsker å spille på hjemmebane med hallen fullstappa av folk.

Tar man seg dit er det stor sjanse for at Harstad, som rykket ned fra eliteserien befinner seg på motsatt banehalvdel. En formidabel oppgave og Varsi er klar på at det blir meget tøft.
– Vi har tenkt veldig lite på kval, målsetningen er å komme til finalen på hjemmebane. Harstad har et veldig lag og har forsterket seg. Jeg tror det ska veldig mye til for å plage de noe særlig.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.