– Ikke lett å være spåmann i år

IMG 9874
I helgen braker det løs i 1.divisjon Østland med fire kamper. Lyns trener Kenneth Lorentzen spår en spennende sesong på nest 
øverste nivå.


Lyn overrasket positivt som nyopprykket lag forrige sesong, og endte sesongen kun to poeng bak sølvet på en fjerdeplass. Nå håper trener Kenneth Lorentzen de kan gi lagene i divisjonen tøff motstand også i år, en 1.divisjon som totalt sett ser sterkere ut enn på lenge.

– Dette blir en helt strålende sesong i 1. divisjon, med vesentlig høyere nivå enn i fjor. Et Asker med tre nye topp eliteseriespillere og Jaksland-gutta, et klart forsterket Ull/Kisa hvor unggutta i tillegg er ett år eldre, et fremadstormende Bygdø/Monolitten som jeg tror vil ta ytterligere steg, Bækkelaget med definitivt en av Norges beste trenere og ny giv, og et Lillestrøm som sikkert ikke har tenkt å legge seg ned å hvile. Det blir ikke lett å være spåmann i år, men veldig moro for innebandyen synes jeg, forteller lagets trener Kenneth Lorentzen til Innebandyavisen.

image1
Kan Lyn følge opp debutsesongen i 1.divisjon Øst kommende sesong? Søndag sesongåpner Oslo-klubben mot Øreåsen. 


Forsterket

Vestkantlaget har også forsterket i sommer. Inn portene kom blant annet Trym Stokland fra Nor 92, Espen Bekkvik fra Tunet, Atle Billing fra KSI, og sist Jari Törmanen fra Finland. Lyn-treneren som har vært i én NM-finale tidligere med Sagene i 2017, forstår at årets sesong kan bli tøff, men har utvilsomt lyst til å gi lagene kamp.

– Vi ønsker å kjempe i toppen, men trives godt som underdog. Vi stiller derimot høyere krav til hverandre i år, for vi ønsker å være med på festen. Signeringene har vært prima, og jeg har ekstremt trua på flere av de som var skadeforfulgt i fjor. Sånnsett har vi hatt en eksepsjonel silly season, og totalt er bredden doblet. Det gjør oss naturligvis sterkere, både i treningsarbeidet, og tempoet i kamper. Spillere som uansett fikk spilletid i fjor har økt intensiteten, for det er ingen gratisbilletter denne sesongen, avslutter han.

KRH 6290
Nykommerne Askers debutkamp mot Bækkelaget er flyttet til Ekeberghallen og direktesendes på Nettavisens sportplattform. 


Lørdag får divisjonen en fantastisk åpning med direktesendt kamp fra Ekeberghallen fra klokken 17.00 på Nettavisens sportsplattform Direktesport, da braker tippede topplagene Bækkelaget og Asker sammen i en kamp som kan følges her

 

Helgens kamper 1.divisjon Østland:

Lørdag 21. september
16.00 Bygdø/Monolitten-Grei
17.00 Bækkelaget-Asker

Søndag 22. september
12.00 Lyn-Øreåsen
18.00 Ull/Kisa-Ajer