Bygdø/Monolitten får ny hovedtrener

IMG 0016
Johnny Wallenius blir Bygdø/Monolittens nye hovedtrener i 1.divisjon for menn. Den tidligere eliteseriemålvakten har tidligere trent klubbens damelag. 

Det blir Johnny Wallenius som tar over som hovedtrener i Bygdø/Monolitten i 1.divisjon kommende sesong. Svensken har tidligere trent klubbens damelag i tre sesonger. Bygdø/Monolittens styreleder Espen Berg er fornøyd med å ha lokket tilbake Wallenius til trenergjerning i klubben. 

– Vi ønsker å bygge på våre gode fremganger etter nå to suksessfulle sesonger i 1. divisjon Østland. Vi skal ta ytterligere steg samtidig som vi bygger på vårt fysiske fundament. Johnny er en perfekt match for oss med all sin innebandyerfaring og fokus på prestasjon i ett positivt miljø, sier Berg i en pressemelding.


bmil wallenius
Wallenius (nummer tre fra venstre) her sammen med assisterende trener Kjetil Bergmark, styreleder Espen Berg og lagleder Erik Dissen (foto: Simon Harbo).

37-åringen flyttet til Norge i 2005 og sto i mål i klubber som Nornen, Bærums Verk, Nor 92 og Sveiva etter flytten fra Sverige, deretter ble det tre sesonger som hovedtrener for Bygdø/Monolittens damelag før han ga seg i 2017.  

–  Jeg ser veldig frem til å jobbe i Bygdø/Monolitten igjen sammen med mange gode venner. Jeg har hatt en pause fra innebandy ett par år nå grunnet jobb og egensatsing på ultrasport. Utover vinteren og våren har jeg kjent mere og mere på lysten til å bidra i innebandy igjen, og i samråd med familien min har vi blitt enige om at dette skal vi få til. Bygdø/Monolitten er opptatt av de samme tingene som jeg, og vi er samstemte i ønsket om å forsterke klubben videre med treningskultur og profesjonalitet. Jeg er sikker på at dette blir en bra reise for oss alle.