Nor 92 fortsetter seiersmarsjen

7O8A8029
Serieleder Nor 92 vant den tøffe bortekampen mot Vålerenga i 1.divisjon, men det ble ikke uten dramatikk i Teglverkshallen i kveld.


Spennende kamp i 1.divisjon i Teglverkshallen i kveld. Vålerenga har en vanskelig oppgave når de møter divisjonens suverene leder Nor 92, som etter ti kamper står med full pott, 30 poeng. Bortelaget får uten tvil være favoritter i kveld.

Hjemmelaget går friskt ut og skaper flere store sjanser allerede i det første minuttet og Nor 92 er heldige som ikke ligger under. Gjestene virker ubesluttsomme og delvis rådville. Det løsner litt når brødrene Becher setter hvert sitt i løpet av 16 sekunder, men Vålerenga svarer like raskt og det er redusering til 1-2 etter fem minutter. Vålerenga jager på for utlikning og er nære på et utall av ganger. De har også to overtall i perioden men det blir ledelse til Nor 92 når sirenen går for pause. En rotete siste halvdel og igjen skal Nor 92 være mest fornøyde med at Vålerenga ikke treffer målet flere ganger. Hjemmelaget burde hatt ledelsen med 4-5 mål, minst.

Midtperioden starter med en reprise, Vålerenga presser og Nor 92 scorer, 3-1 før fem minutter passeres. Så blir det skikkelig «Hawaii» fram til kvarteret er spilt, da kombinerer brødrene Becher igjen og Jørgen setter sitt tredje for kvelden, 4-1. Vålerenga får til spillet sitt litt bedre de siste minuttene og får overtall, men igjen uten mål. Helt på tampen blir det enda et overtall til hjemmelaget, men skuddet blokkeres og dermed går vi til pause igjen. Vålerenga skal starte siste periode med overtall i nesten to minutter. 

Nå går det endelig veien for Vålerenga, reduserer til 4-2 med åtte sekunder igjen av overtallet. Så viser endelig Tommi Ahola seg frem, 5-2 etter å ha fintet vekk en forsvarer. Nor 92 får overtall etter seks minutter og da er Jørgen Becher der igjen, 6-2. Nå følger en god periode for hjemmelaget som slett ikke har gitt opp. To kjappe scoringer før ni minutter er forbi til 6-4 gir nytt håp. Spillet har jevnet seg ut og det blir en del rot igjen. Så får Vålerenga straffe med to minutter og da blir det 6-5. Nor 92 ser faren og spiller ballen i laget, avslutningen kommer men rett i maska til keeper. 

Vålerenga kommer ikke nærmere til tross for et hardkjør det siste minuttet. Nor 92 tar tre nye poeng og troner på toppen med god margin til Lillestrøm på andreplass.

I kveldens andre oppgjør slo Ajer Bygdø/Monolitten med 6-5.

KAMPFAKTA Vålerenga-Nor 92
KAMPFAKTA Ajer-Bygdø/Monolitten

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.