Marsjfart mot kval

IMG 9767
1.divisjonene er godt i gang og på Østlandet har Nor 92 på marsjfart mot eliteseriekvalifisering. Vi tok en liten kikk på de høyeste seriene i regionene.


Ull/Kisa er sesongens overraskelse i 1.divisjon øst, men det er Nor 92 som leder serien etter seks spilte kamper. Det tidligere eliteserielaget har skaffet en luke på seks poeng ned til nykommerne i en serie der Øreåsen og Bygdø/Monolitten ligger under streken. I morgen kveld spiller Lillestrøm og Bygdø/Monolitten hengekamp i den sjette runden.

I Midt-Norge forser Trygg/Lade videre og er ubeseiret etter fem seriekamper. På tross av en mindre spilt kamp har de fem poengs forsprang på studentene fra NTNU. Trygg/Lade møter Nidaros i hengekamp i helgen, før serien fortsetter i slutten av måneden.

I Rogaland er det Stavanger og Brodd som er ubeseirede etter tre serierunder. Lye gikk på sitt første tap for sesongen da Brodd ble for sterke og vant 5-4.

I Agder er det fire lag som har tatt seks poeng, med Vågsbygd som seierleder på målforskjell foran Arendal. Kristiansand og Vigør/Kristiansand følger, men med en kamp mer spilt.

I Nord-Norge er seriene såvidt i gang og der er seriene delt opp i 2.divisjon før lagene møtes til sluttspill på nyåret. Nylig degraderte Harstad har full pott etter tre kamper i den «sørlige» divisjonen Troms/Nordland, og leder foran sitt eget andrelag som også har full pott. Sammen med Bodø og Sørfold/Hamarøy ligger de foreløpig an til å ta en plass i sluttspilet. Helt i nord er det Alta som leder serien etter full pott i åpningskampen og 27-5 seier mot jumboen Kautokeino, som har tapt stort i sine innledende kamper. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.