Ikke sikkert VM spilles i desember

KRH 1280
Finland venter på at verdensmesterskapet for menn skal starter i desember. I dag innrømmer IFFs generalsekretær at det er langt fra sikkert mesterskapet kan spilles som planlagt.


VM i Helsinki står i fare for å måtte flyttes, grunnet situasjonen rundt koronapandemien selv om restriksjonene har blitt noe færre den siste tiden. Det innrømmer IFFs generalsekretær John Liljelund i Innebandymagazinets podcast. Tidligere sjefredaktør Magnus Fredriksson har intervjuet generalsekretæren i sin podcast Fredrikssons Innebandypodd, og der innrømmer Liljelund at det er langt fra sikkert at Helsinki får besøk av innebandystorhetene i desember.  Planen nå er å ta en avgjørelse i slutet av september eller starten av oktober forklarer generalsekretæren.

– Utgangspunktet fra IFF er at vi absolutt vil at det skal spilles, men det er fortsatt uklart hva som skjer med mesterskapet. Kan vi ikke spille til oppsatt tid så vil vi flytte mesterskapet, ellers blir de ekonomiske konsekvensene så store at det blir tungt for IFFs medlemsnasjoner å klare det. Kan vi ikke spille i desember, håper vi å kunne spille i løpet av 2021 på en eller annen måte, sier Liljelund til Fredrikssons Innebandypodd.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.