Avlyser VM-kvalifisering

KRH 4165
Det blir ikke noe kvalifisering i Bangkok i mars måned som planlagt. I dag ble det klart at VM-kvalifiseringen må stilles inn etter at Thailands regjering innført karantene til og fra flere av de deltakende nasjonene grunnet Corona-viruset.


I dag besluttet IFF at det ikke blir noen VM-kvalifisering 2-6. mars som planlagt. Tidligere trakk seg Filippinene fra kvalifiseringen, og i dag så IFF ingen annen mulighet enn å avlyse grunnet at den thailandske regjeringen innført reiseforbud og karantene til flere nasjoner som skulle ha deltatt.
– Grunnet den kjappe spredningen av Corona-viruset og de nye direktivene fra den thailandske regjeringen, hadde IFF ingen annen mulighet enn å avlyse arrangementet i Thailand. Denne avgjørelsen har ikke vært lett, og vi ber om unskyldning for eventuelle problemer grunnet dette, sier IFF:s generalsekretær John Liljelund i en pressemelding. 


Avlysningen gjør at de fire best rangerte nasjonene i Asia er klare for VM-spill i Helsinki. Australia, Thailand, Japan og Singapore blir dermed å se i Finland i desember måned.

VM-klare nasjoner: 

Finland (vertsnasjon)

Sverige

Tsjekkia

Sveits

Danmark

Slovakia

Tyskland

Latvia

USA

Canada

Polen

Norge
Australia
Japan
Singapore
Thailand

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.