Sveits utklasset Slovakia

KRH 9246
Slovakia fikk en drømmestart på finalen i VM-kvalifiseringen i Poprad mot Sveits, men så viste sveitserne sin klasse og kjørte over slovakene.


Lukas Ujhelyi sendte hjemmepublikummet til himmels da han scoret allerede etter halvannet minutt. Sveitserne brukte lang tid på å komme ajour, men etter 11 minutter var det 1-1. Sveitsernes Tim Braillard ordnet 2-1, og så helt på tampen økte Sveits til 3-1 før de gikk i garderoben.

KRH 9062
Slovakia fikk en drømmestart på oppgjøret mot Sveits, men det ble tyngre utover kampen. 

I midtperioden ble det kjappt klart at Sveits er et nummer for stort for slovakene. Målene hagler inn med jevne mellom rom før Slovakias superstjerne Michal Dudovic vekker publikummet igjen med sin 10-2 redusering, som også står seg til pause.

KRH 9163
Det vill seg ikke for vertsnasjonen mot stormakten Sveits og til slutt ble det ren overkjøring. 

Den tredje perioden rivstarter da Sveits øker sin ledelse omgående. De har god kontroll på slovakene og scorer flere flotte mål, foran de 1294 fremmøtte i Arena Poprad. Sveits vinner 16-3 til slutt og går til topps i kvalifiseringen i Slovakia foran hjemmefavorittene. KAMPFAKTA

Polen til VM etter snuoperasjon
Estland ledet med tre mål men Polen snudde kampen og er klare for VM etter 5-4 seier i kvalifiseringen som spilles i Danmark. Unggutten Jan Rydzewski både utlignet på tampen, og scoret seiersmålet i spilleforlengelse. KAMPFAKTA

VM-klare nasjoner:
Finland (vertsnasjon)
Sverige
Tsjekkia
Sveits
Danmark
Slovakia
Tyskland
Latvia
USA
Canada
Polen


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.