– Hardkjøret kan gi Norge en fordel

KRH 5235 2
Dag fem av VM byr på plasseringsspill og playoff for en plass i kvartfinalene, med dagens høydepunkt når Norge møter Latvia. Innebandyavisens ekspert håper hardkjøret til Latvia kan gi det norske laget en fordel i dagens kamp.


10.00 Thailand-Japan (1:2 13-16.plass) SE KAMPEN

12.00 Latvia-Norge (playoff - 4) LIVESE KAMPEN

13.00 Tyskland-Singapore (playoff - 3) SE KAMPEN

15.00 Estland-USA (1:2 13-16.plass) SE KAMPEN

16.00 Slovakia-Danmark (playoff -2) SE KAMPEN

19.00 Polen-Australia (playoff -1) SE KAMPEN


Det er plasseringsspill og playoff for å fylle fire ledige plasser i kvartfinalene. Norge møter Latvia i sin playoff-kamp der vinnerne får en drømmekamp mot Sveits i kvartfinalen. Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen håper at Latvias hardkjør de seneste dagene kan gi en norsk fordel.
– Latvia spiller sin fjerde kamp på fire dager, og det er ikke mer enn et halvt døgn siden de møtte Sverige. De har overbevist så langt i mesterskapet mye takket være en fantastisk keeper, er gode i etablert forsvarspill og har fantastiske kontringer. Backene er ikke allverden med ball og de har et par spillere som stjerna Anna Ankudinova, som er utrolig dårlig i backcheckingen som vi må utnytte, sier Alexandersen.

LES OGSÅ: Oppsummering dag 4


Han ønsker litt hardere coaching i dagens oppgjør, og tror kontringsspillet kan bli avgjørende.
– Har vår målvakt en toppdag, og vi får stoppet kontringene som oftes kommer via midten, og vi selv er effektive og kontrer som i første omgangen mot Danmark, så har vi en fin mulighet til å nå kvartfinalen, der venter Sveits foran et par tusen tilskuere. Håper vi coacher hardere på enkeltspillere, en spiller som Rikke Ingebrigtsli Hansen bør spille mer enn 33% av kampene. Se på Cecilia Di Nardo i Danmark som spilt på to av tre rekker i hele VM.

Foruten Norge spiller Tyskland mot Singapore, Slovakia mot Danmark og Polen mot Australia i playoff til kvartfinale. Fra før er Sverige, Sveits, Finland og Tsjekkia klare som motstandere der.

I tillegg spilles den første kampen i plasseringsspillet om 13-16. plass i dag.

 

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.