– Ble veldig overrasket

KRH 7307
Eline Dagestad scoret Norges første mål mot danskene søndag da de norske jentene sikret seg VM-billett. For det 19-årige backtalentet har det vært en lærerik kvalifisering som ga mersmak, og nå satser hun hardt på å ta en plass i VM-troppen i desember. 


Søndag scoret hun et meget viktig mål mot Danmark, da hun utlignet til 1-1 etter et fint raid og et overraskende skudd og med det scoret Eline Dagestad sitt første landslagsmål for Norge. Målet kan du se i høydepunktene fra kampen.  

- Jeg ble veldig overrasket og veldig glad når jeg så ballen gikk inn. Jeg husker ikke så mye hva jeg tenkte, men når jeg ser på videoen etter kampen ser det ikke ut som en målsjanse, sier hun til Innebandyavisen. 

LES OGSÅ: Høydepunkter og reaksjoner

Dagestad er fornøyd med egen innsats under kvalifiseringen men ser også forbedringspotensiale.

- Jeg syns det har gått bra, innimellom tar jeg valg som jeg ser etterpå at jeg ikke burde gjort, som kommer når jeg får litt mer rutine. Føler at den rekka jeg har spilt på har vært jevn under hele turneringen og det har vært gøy å spille med lagvenninnene på rekka.

KRH 6441
Eline Dagestad gjorde en meget solid figur under VM-kvalifiseringen for Norge, er i kamp mot de regjerende verdensmesterne Sverige.
 

Backtalentet vet nøyaktig hva som må forbedres for å gi seg selv en god sjanse for å bli med i VM-troppen i desember måned i Sveits.

- Jeg føler at jeg må ta bedre valg i situasjoner hvor jeg blir presset, og sette flere av sjansene jeg får.

LES OGSÅ: Norge til VM!


Erfaringen fra VM-kvalifiseringen blir viktig for Dagestad, som så at det var en del som var annerledes i det internasjonale spillet, spesielt to ting. 

- Lista for taklinger var høyere enn den er i Norge og det går mye fortere. 

LES OGSÅ: Topper den norske statistikken

Nå har 19-åringen fått blod på tann og etter litt hvile etter helgens kamper, er det full satsning mot å ta en plass i VM-troppen neste vinter som er hovedfokus. 

- Det ga absolutt mersmak og ga meg bare mer motivasjon til å trene og gi alt på hver trening framover, for å oppnå målet om å bli tatt ut til å spille VM i Sveits.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.