I dag venter Latvia

KRH 6352

Åttende og nest siste dag av verdensmesterskapet i Praha ruller i gang i formiddag med kamper i plasseringsspillet, og avsluttes med to spennende semifinaler.

11.00 Latvia-Norge (5-8.plass) STREAM

13.00 Danmark-Tyskland (5-8.plass) STREAM
16.00 Tsjekkia-Finland (semifinale) STREAM
19.00 Sverige-Sveits (semifinale) STREAM

De åtte beste nasjonene er igjen i verdensmesterskapet i Praha og nå ska de to finalelagene passere det siste hinderet når semifinalene spilles. Tsjekkia starter ballet og har invitert Finland som dansepartner, klarer vertsnasjonen å ta seg hele veien denne gang? For ti år siden var semifinalene nøyaktig de samme, og vi får håp at det blir like spennende som den gang. Sverige og Sveits avslutter dagen, og sveitserne må opp et par hakk etter en svak kvartfinale.

LES OGSÅ: – De er verdens beste lag

For Norges del er det spill om femteplassen som står for tur. Arena Sparta er skueplass da rivalene Latvia står på motsatt banehalvdel. De norske spillerne fikk en etterlengtet hviledag i går, og nå er det bare å gå inn med alle krefter å banke Latvia.

LES OGSÅ: VM 2018: Oppsummering dag 7


Danmark får tøff motstand i Tyskland, og det er liten tvil om at det danske laget må opp et par hakk om det skal bli skikkelig spennende.

Fire interessante og potensielt dramatiske oppgjør på programmet altså. Er dere ikke på plass i Praha er det bare å benke seg foran streamen og se fire gode kamper der.