– Det hadde vært fantastisk

7O8A1963
Hovslätts Marcus Hamrin er en av jokrene som kan krige til seg en plass i den norske VM-troppen.


Hovslätts Marcus Hamrin var med da Norge kvalifiserte seg for VM, da som Sarpsborg-spiller. Nå er 23-åringen tilbake i svensk 1.divisjon og drømmer om en plass i VM-troppen.
– Det hadde vært fantastisk å få komme med i VM-troppen. Jeg fikk smake litt på det i kvalifiseringen, så jeg håper jeg får være med, sier Hamrin til Assisten.

LES OGSÅ: Seier i generalprøven


Det har blitt en del poeng i 1.divisjon men Hamrin er langt fra fornøyd med egne prestasjoner.
– Formen har vært litt opp og ned, det har vært litt slitsomt, men jeg føler det er på vei oppover nå. 

7O8A6813

Full fokus fra Marcus Hamrin foran landskampen mot Danmark i går. 

Han er klar over at konkurransen er hard i kampen om en VM-billett, og med bare en landskamp mot Danmark i helgen håper han likevel at han har gjort nok for å overbevise landslagssjefen om å ta med han til Tsjekkia neste måned. 

– Selvfølgelig blir jeg litt skuffet om jeg ikke kommer med, men jeg er 23 år så jeg har mange muligheter igjen å jobbe meg inn i en VM-tropp. Men man har jo jobbet hardt for å komme med nå, så det er klart man kommer å bli skuffet. Men som sagt er jeg ung og jeg vet at det kommer flere sjanser.  

Hamrin har vært og trent med Hovslätts samarbeidsklubb Mullsjö i høst, og har muligheten å spille for begge klubber på en dobbellisens. Dessverre for nordmannen er det vanskelig å kombinere treninger med Mullsjö med det sivile livet. 

– Det er vel alltid aktuellt sånn sett. Det har ikke blitt så mange sjanser å trene med de i høst grunnet arbeid, men jeg tar alle sjanser jeg får å være med og trene på høyeste nivå. Det er godt samarbeid mellom klubbene, men som det ser ut akkurat nå blir det nok spill i Hovslätt denne sesongen.