VM: Før kampen fredag


Nest siste dag av VM i Bratislava. I dag byr mesterskapet på semifinaler, og for Norges del kamp mot Slovakia.

10.00 Latvia-Polen STREAM
13.00 Slovakia-Norge STREAM

17.00 Finland-Sveits STREAM

20.10 Sverige-Tsjekkia STREAM

Latvia møter Polen i dagens første kamp. Det er et oppgjør som fort kan bli meget jevnt, men vi holder en knapp på at litt mer rutinerte Latvia stikker av med en plass i kampen om 5. plass i morgen. 


For Norge blir det en tøff nøtt da hjemmefavorittene Slovakia er et lag vi tap fire ganger på rad mot. Vi vant det første oppgjøret med Slovakia i VM i 2011, men etter det har det bare blitt tap, senest i 6-nasjoners finalen i Nitra. Spesielt gjelder det å få stopp på Slovakias førsterekke der poengligaleder Paulina Hudakova er den store stjernen.

Finland møter Sveits i den første semifinalen, og etter gårsdagens kvartfinaler kan man fort øyne en overraskelse. Sveits slipper å være favoritter, men kan meget vel gi Finland en skikkelig kamp om en plass i finalen.

I dagens siste kamp skal Sverige møte Tsjekkia. De svenske jentene er storfavoritter og alt annet enn at de tar den siste billetten til finalen vil overraske. Tsjekkia har langt fra overbevisst i turneringen og må treffe på alt for å slå seiersvante svensker. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.