VM: Oppsummering dag 6

7O8A1839
Sverige og Tsjekkia er klare for semifinale etter solide seiere i kvartfinalene i dag. Vi oppsummerer dag seks av VM i Bratislava.

Latvia hadde som ventet liten sjanse mot Sverige i den første kvartfinalen. Allerede etter 24 sekunder satte svenskene 1-0 og ga seg ikke før det sto 21-0 på tavlen. Anna Wijk scoret fire ganger og assisterte på tre av målene. På 5-0 scoringen til Sverige serverte hun Moa Tschöp og rundet 100 assister på landslaget.
Tsjekkia hadde få problemer å slå Polen og kampen var i praksis over etter den første perioden. Da ledet Tsjekkia 5-0. Polen skjerpet seg utover kampen og scoret 6-3 tidlig i den tredje perioden, men Tsjekkia lot seg ikke stresse og vant 10-4 til slutt.Jevnt i plasseringskampene
Danmark trengte en periode å komme i gang, men da løsnet det med tre scoringer. Estland reduserte men Nanna Sørensen satte 4-1, og da Estland ikke maktet å redusere mer enn en gang ble det 4-2 seier og kamp om 9. plass i morgen.


Det ble endelig seier for Tyskland etter fire strake tap i VM. USA ble veid for lette og tyskerne kunne vinne 10-7. Tyskland møter med det Danmark i kamp om 9.plass i morgen.

Australia unngikk å bli sist i VM etter seier mot Singapore etter en snuoperasjon. Singapore ledet 2-0 før Australia scoret fire på rappen, og da Singapore bare maktet med en scoring til ble det 4-3 seier til Australia og 15.plass i VM. Thailand tok revansje på tapet i gruppespillet mot Japan og sikret seg 13.plassen i VM.Torsdag
17.00 Finland-Slovakia (kvartfinale)

20.00 Sveits-Norge (kvartfinale)

13.00 Danmark-Tyskland (kamp om 9. plass)
10.00 Estland-USA  (kamp om 11. plass)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.