Latvias stjerneskudd imponerer

7O8A0874
Anna Ankudinova er verdensmesterskapets neste yngste spiller. I åpningskampen mot Tsjekkia scoret hun og ble senere kåret til Latvias beste spiller i kampen.


15-åringen gjorde 8 poeng (5+3) på fire kamper i VM-kvalifiseringen og er uten tvil et fremtidsnavn. Med en allerede godt utviklet fysikk, godt skudd og fin teknikk er det en spiller Latvia har stor tro på. Ankudinova har allerede spilt 12 landskamper og har like mange poeng (8+4). I VM spiller hun på lagets tredjerekke og i play-off kampen mot Danmark fikk hun mye spilletid, både fem mot fem og i overtall Hun får skryt av en av lagets store profiler, som til vanlig spiller i norsk eliteserie for Grei.
– Hun er veldig bra, og har god teknikk. Nå trenger hun bare å komme seg til en bedre liga så hun også blir bedre taktisk, sier Diana Isjomina til Assisten.

7O8A0882

Anna Ankudinova får allerede mye spilletid for Latvias landslag. 

Isjomina er ikke overrasket over at Ankudinova gjør det bra under sitt første VM.
– Jeg så at det her var et talent utover det vanlige allerede da hun var 12-13 år gammel. Hun er bare et av mange talenter som er på vei oppover nå i Latvia, så det lover godt for fremtiden.

Kekavas Bulldogs-vingen kommer bli en attraksjon under U19-VM i St.Gallen i mai måned, Latvia spiller i B-divisjonen og med USA, Australia og Østerrike som motstander bør det være gode muligheter for å boltre seg på banen for 15-åringen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.