VM: Oppsummering dag 1

7O8A8517
Det ble ingen overraskelser under den første dagen av VM i Bratislava, der hjemmefavorittene Slovakia innfridde mot Singapore.


Gruppe A
De fleste trodde ikke hva de så da lystavlen viste 0-3 et stykke ut i den første perioden, men før perioden var over hadde Tsjekkia scoret fire strake mål og kunne gå til pause med ledelse. Den holdt de kampen ut og tok et langt skritt mot semifinale. I morgen kliver Norge og Finland inn i turneringen etter å ha startet VM med hviledag.

Gruppe B
Sveits og Polen startet med hviledag, og det kunne det se ut som svenskene gjorde også. For uten å brenne alt for mye krutt lekte de seg til 23-2(!) seier over Tyskland. Tyskene hadde bare fem skudd på mål totalt, svenskene traff mål 69 ganger.

Gruppe C
Slovakia innfridde foran de 741 fremmøtte i Ondrej Nepelu Arena under den første dagen av VM. Seiersifrene ble 12-2 og Slovakia kan allerede i morgen sikre seg videre spill i turneringen. Estland vant den andre kampen da de slo Australia med 10-4, og i morgen møter de Slovakia i gruppefinale.

Gruppe D
Danmark og USA vant sine første kamper da slo Thailand respektive Japan. Danmark startet turneringen med 11-2 seier over nykommerne Thailand og USA følgte opp med 6-4 over Japan. I neste runde kan både danske og amerikanske jentene sikre seg en plass i playoff med ny seier. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.