VM 2016: Før kampen søndagNiende og siste dag av VM i Riga. Norge spiller kampen om femteplassen og Sverige møter Finland i finalen.

16.40 Finland-Sverige (finale)

13.45 Tsjekkia-Sveits (bronsefinale)
11.00 Danmark-Norge (kamp om 5.plass)
08.00 Estland-Tyskland (kamp om 7.plass)


Med norske øyne er det kampen klokken 11.00 norsk tid som er aller mest interessant i dag. Norge møter Danmark som har overrasket positivt under turneringen. De danske drænge har virkelig toppet formen til VM. Det norske laget må opp på sitt toppnivå for at danskene ikke skal stjele femteplassen.

I finalen av VM møter Finland og Sverige hverandre, som vanlig. Begge lag har sakte men sikkert toppet formen i årets turnering og vi kan nok forvente oss en bra finale med spenning og intensitet. Sverige får tåle å være favoritter, men her kan alt skje.

I bronsefinalen er det nasjonen som klart å riste av seg gårsdagens skuffelse mest som kommer å vinne. To jevne nasjoner som har et godt toppnivå. Tsjekkia har sett best ut i årets turnering, men det blir alltid jevnt og spennende mellom disse to lagene.

Først ut i dagens kamper er Estland og Tyskland. I gruppespillet ble det uavgjort, og det kan det fort bli i dagens oppgjør også.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.