Tidligere Greåker-spillere tar over SSL-klubb

Elf
(Foto: Rickard Axell/mullsjoais.se)

Mullsjös Daniel Gidske mistet sin hovedtrener tidligere i dag, da Ulf Hallstensson takket for seg. Nå er det klart at to tidligere Greåker-spillere tar over SSL-klubbens trenerbenk.

Andreas Elf ga seg som hovedtrener i vår etter flere sesonger som Mullsjös sjef, og har den siste tiden drevet med spillerutvikling i Marcus Hamrins Hovslätt. Tidligere i dag ga seg trenerlegenden Ulf Hallstensson seg som hovedtrener i Daniel Gidskes klubb, og Elf har takket ja og steppet inn som en kortsiktig løsning. 


Med seg på trenerbenken får han trotjeneren Tobias Utterberg som assistent. Duoen har begge en fortid i norsk innebandy og har spilt for Greåker, der Elf vant NM-gull og ble kåret til Årets spiller i 2009, i tillegg til å bli tatt ut på det svenske landslaget der det ble totalt tre landskamper. Mullsjö har kamp allerede på søndag mot Warberg og det har gått fort i svingene på klubbhuset til SSL-klubben i ettermiddag.
– Tajmingen var ikke optimal, men jeg har et alt for stort hjerte for klubben for å takke nei når de trengte meg, sier Elf i en pressemelding.

Mullsjö ligger på niendeplass så langt i sesongen, og har etter en tung start begynt å bevege seg oppover på tabellen. Den norske landslagskapteinen Daniel Gidske har spilte åtte kamper uten å notere seg for scoring, men har så langt en assist denne sesongen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.