VM: Oppsummering dag 7


Ingen overraskelser under VMs syvende dag. Sverige gikk lett videre til kvartfinale. Du kan se høydepunkter fra Norges kamp mot Danmark i videovinduet over. 

Dagen startet med kamp om 13.plassen. Der ble det aldri spennende. USA hadde full kontroll over oppgjøret mot Nederland. 

I kampen om 15.plassen og for å slippe sisteplassen, ble det dramatisk. For andre gang i VM mistet Singapore fokus helt på tampen, og
Japan utlignet med 12 sekunder igjen av tredje periode. I spilleforlengelsen ble Natsumi Matsukura heltinnen når Japan scoret 5-4. 


I kamp om 11.plassen var Russland overlegne mot Australia. Men etter kampen viste Russland begge lag stor sportsånd. Australia danset til «Cotton Eye Joe», og etterhvert var russiske jentene med på dansen. Du kan se dansen etter høydepunktene i klippet under.Norge vant som kjent kampen om 9.plassen, etter en meget sjansefattig kamp. Skuddstatistikken (10-9 til Danmark) sier det meste om underholdningsverdien til tider i det oppgjøret. 


I kvartfinalespillet ble det storseier til Sverige. Svenskene scoret 1-0 allerede etter 23 sekunder og det ble aldri spennende i kveldens kvartfinale som endte 15-1 til Sverige. 


Med det er det bare avgjørelsen av plasseringene av de åtte beste nasjonene igjen. 


9. Norge

10. Danmark

11. Russland

12. Australia

13. USA

14. Nederland

15. Japan

16.Singapore

Kampen fredag 11 desember:

16.45 Finland-Tsjekkia (semifinale)

19.15 Sverige-Sveits (semifinale)

09.00 Tyskland-Polen (5-8.plass)

12.00 Slovakia-Latvia (5-8.plass)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.