Ferdig for sesongen

KH 4540
Den svenske landslagsspilleren Sara Steen mister resten av sesongen melder hennes klubb Endre i dag. 

 

Thea Ekholts lagvenninne Sara Steen pådro seg en hjernerystelse mot Karlstad i januar etter en takling. Steen har ikke spilt siden og det man trodde var ettervirkninger av hjernerystelsen, viste seg være noe langt mer alvorlig da man undersøkte Endre-stjernen med MR.

Et blodkar har dannet et nøst i hjernen, det som omtales på fagspråket som kavernom. Steen er nå henvist til en neurokirurg i Stockholm, der hun skal utredes ytterligere skriver Endre i dag i en pressemelding.

24-åringen som vunnet to VM-gull med Sverige og gjort 26 poeng (19+7) på 17 kamper i SSL denne sesongen, er nå ute på ubestemt tid.

Hun påpeker selv at kavernomet ikke oppsto ved taklingen, uten at det trolig er medfødt, uten at hun selv har vært klar over at hun hadde denne tilstanden. 

– Helsen er viktigere enn noe annet og vi i Endre støtter Sara fullt ut. Vi vil også be om at hun får ro til sin rehabilitering, skriver de videre i pressemeldingen.

Fra før ser det ut til at også en annen svensk stjerne og landslagsspiller mister resten av sesongen. For en drøy uke siden røk IKSU:s Sofia Joelsson korsbåndet i kamp mot nettopp Endre. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.