Sentral da Endre slo topplaget

KH 4697
Thea Ekholt var sentral da Endre vant mot serietoer Pixbo på bortebane, og tok sin syvende strake seier i SSL. 

 

Pixbo kjørte over Endre de første ti minuttene i toppkampen i Wallenstamhallen, men Thea Ekholt gjorde en god figur for Gotlands-klubben. I det 13. minutt måtte hun dog kapitulere og Denisa Ratajova scoret. Endre utlignet i overtall i det 17. minutt etter en scoring av Ellen Bäckstedt. Pixbo presset på før pause og fikk et tvilsomt frislag i god posisjon og Emma Stenberg sendte hjemmelaget til pause med ledelse.

KH 4660
Pixbo startet best og Denisa Ratajova sendte hjemmelaget i føringen, men en god første periode var ikke nok for Mölnlycke-klubben.


I den andre perioden sjokkerte gjestene og scoret tre(!) ganger på 53 sekunder og snudde kampen. Wilma Johansson, Linnéa Wallgren og Erika Nilsson med hver sin scoring tvinget Pixbo til timeout. Endre var gode i midtperioden, og med to minutter igjen scoret Wallgren sitt andre for dagen. 


KH 4726
Endre kunne smile for seier og tre poeng i den tøffe bortekampen mot Pixbo i SSL.

Pixbo presset på i den siste perioden, men Ekholt hadde stengt igjen målet og isteden kunne Wallgren ordne 6-2 som også ble kampens siste scoring foran de 228 sjokkerte hjemmetilskuerne. Endre sikret seg sin syvende strake seier og Ekholt reddet 22 av 24 skudd i kampen og var sammen med Wallgren sitt lags beste spiller. 

Rikke Ingebrigtsli Hansen var i troppen til Pixbo, men ungjenta fikk ikke spilletid i kampen mot Endre. 


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.