Kronberg starter camp


(Foto: Peter Bohlin)
I sommer skal Ketil Kronberg lære barn og ungdom spille innebandy i Umeå. Nordmannen har ikke glemt sine røtter og håper nå på norske deltakere.


Ketil Kronberg Floorball Camp Umeå åpnet hjemmesiden for påmelding torsdag. Den norske stjernen gleder seg til sin aller første innebandyleir i sommer.

- Dette har vi holdt på og planlagt i en lengre tid. I går ble hjemmesiden lagt ut og nå håper jeg på norske deltakere. Ikke bare fra Østlandet, men spesielt de som er fra Nord-Norge, sier Dalen-spilleren.

Etter år med spill på landslag, i SSL og Eliteserien føler nordmannen at det er på tide å gi tilbake.
- Først og fremst har jeg holdt på med innebandy i mange år, og det er morsomt å holde på med de yngre lagene og de yngre spillerne. Jeg har alltid syntes det har vært morsomt å trene de yngre lagene, og nå dukket muligheten opp. Man får mye energi av de yngre, og de er læringsvillige, synes Kronberg.

Man får mye energi av de yngre, og de er læringsvillige.
Ketil Kronberg

Etter den aktive karrieren er over ser han for seg en trenerkarriere men SSL og Eliteklubbene kan se langt etter hans signatur, skal vi tro SSL-stjernen selv.

- Jeg ser meg mest som en ungdomstrener, enn som en A-lagstrener i framtiden, forteller han.I Umeå har de gode innebandyfasiliteter men har manglet en innebandy-camp.

- Vi har gode muligheter her i Umeå og har ikke hatt camp tidligere. Vi kommer å ha tilgang til tre baner, og kan ta imot 120 barn og ungdommer hver uke under de tre ukene. Det håper og tror jeg vi skal klare å fylle opp, sier Kronberg bestemt.

Han kommer også få med seg flere stjerner som instruktører under campen. Det blir også en del andre aktiviteter, og muligheter for å tilbringe tid med noen av verdens beste spillere og instruktører.

- Det blir en herlig uke, lover nordmannen.

Du kan lese mer om Ketil Kronbergs innebandyleir på her.