Knust av mesterlaget

26107874 10155488139334081 833210205 o
(Foto: PeBo-Foto)

Ketil Kronberg og Dalens gulldrøm ble knust i kveld. Storvreta var overlegne og scoret ni(!) ganger i på et kvarter i den første perioden og er som første lag klar for SM-finalen i Globen 27. april. 

Det ble ingen ny finale for Ketil Kronberg og Dalen. I dag ble de regjerende mesterne Storvreta klare for en ny finale etter å fullstendig kjørt over Kronberg og kompani i den første perioden. Etter et kvarter ledet Uppsala-laget 9-0(!), og selv om Dalen vant de to siste periodene kunne Storvreta vinne 9-2 og er klare for sin syvende finale, etter 4-1 i kamper.

Motstander blir høyst sannsynlig forrige sesongs tapende finalist Falun, som leder 3-1 i kamper over Markus Jelsnes og Daniel Gidskes Mullsjö. Femte oppgjør spilles i Falun i morgen med kampstart klokken 18.30. SM-finalen spilles 27. april i Globen som ligger i Sveriges hovedstad Stockholm.

IMG 1684
Visby ble i kveld klare for spill i SSL neste sesong, her i forbindelse med forsesongskamp mot Greåker i Tindlundhallen.


Visby ble i kveld klare for spill i SSL kommende sesong, etter en thrillerkamp mot Team Thorengruppen. Umeå-klubben må dermed belage seg på nok en sesong i landets nest høyeste liga allsvenskan. Visby fra Gotland rykker opp for første gang til landets høyeste liga, og deler forøvrig hjemmebane med damelaget Endre, der Karen Farnes og Thea Ekholt spiller. Kanskje var det Visbys opplading med treningskamper i Norge som gjorde susen?

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.