Pedersen er tilbake i Norge

22375532 10155280599464081 1503589705 o
(Foto: PeBo-Foto)

Marius Pedersen blir mest sannsynlig å se i norsk eliteserie kommende sesong. Unggutten har forlatt Umeå og er tilbake i Norge igjen.


Marius Pedersen fikk en rakettstart på karrieren i SSL i Team Thorengruppen og alt gikk på skinner, men etterhvert ble det alt tyngre i debutsesongen som endte med nedrykk fra verdens beste liga. I allsvenskan fikk den norske teknikeren lite spilletid i Team Thorengruppen, og han ble etterhvert utlånt til SSL-klubben Höllviken. Der ble det mer spilletid, men langt fra like greit utenfor banen, men han fikk aldri muligheten å avbryte låneoppholdet og returnere til Umeå igjen.
– Jeg trivdes rett og slett ikke i Höllviken, og når Thorengruppen fikk budsjettkutt etter jul så hadde dem ikke råd til å hente meg tilbake. Da var det bare en ting å gjøre, sier Pedersen til Innebandyavisen.

Så nå er unggutten tilbake i Norge og ser seg om etter en ny klubb å spille for. De fleste trodde nok at Sveiva ville være det gitte alternativet ved en retur, men ifølge Pedersen er det høyst usikkert. Flere klubber er på banen og da landslagsspilleren er bosatt i Nittedal er det flere alternativer som kan bli aktuellt, i tillegg er både søster og mor virksomme hos «fienden» i dalen.
– Nei, det er ikke 100% sikkert at det blir moderklubben. Spørs litt som skjer på trenerfronten og hvordan spillergruppen ser ut til neste år. Jeg har vært i møte med Sveiva og Tunet. Jeg har også vært i samtale med to klubber fra Sveits, men det skjer nok ikke.

22404023 10155280599449081 1329653857 o
Det ble 33 kamper i SSL for Marius Pedersen i denne omgang, 20-åringen er nå tilbake i Norge og ser seg om etter en ny klubb. 

Etter det Innebandyavisen kjenner til er det flere klubber enn Sveiva og Tunet i Norge som er interesserte i 20-åringens signatur. Hva valget ender på er ikke klart, og Pedersen stresser ikke med å finne seg en ny klubb. 

– Jeg skal nok klare å ha en avgjørelse klar til 1.mai.


Han utelukker ikke heller at det kan bli en retur over grensen ved en senere annledning, for selv om innebandylivet har gått litt opp og ned de seneste sesongene har det vært lærerikt. 
– Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok sjansen å flytta til Sverige, det har vært en opplevelse for livet. Føler jeg har lært masse både på og utenfor banen. Når jeg er ferdig med utdanningen så skal du ikke se bort i fra at jeg kanskje stikker en tur over grensa igjen, sier han med et lurt smil.

Pedersen fikk 33 kamper i SSL med Team Thorengruppen og Höllviken der det ble åtte poeng (6+2), i tillegg ble det 14 kamper i allsvenskan med Team Thorengruppen og Umeå City der unggutten innkasserte 13 poeng (7+6). 

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.