Jelsnes på vei hjem?

IMG 1535
(Foto: PeBo-foto)

Markus Jelsnes bryter med all sannsynlighet sin kontrakt med Mullsjö etter inneværende sesong, og flytter hjem til Norge.


Det kan bli slåsskamp om signaturen til landslagsmålvakt Markus Jelsnes etter inneværende sesong. Den 24-årige målvakten har hatt en god start på SSL-karrieren og fått mye tillit for Mullsjö på tross av skadeproblemer i forkant og under sesongen.

På tross av en god sesong i SSL forventes det at målvakten bryter kontrakten og flytter hjem til Norge igjen i sommer grunnet familiære årsaker, det melder Innebandymagazinet

LES OGSÅ: Se Kronbergs vanvittige scoring


Det kommer garantert å bli rift om underskriften til Jelsnes, og flere klubber kommer garantert å melde seg inn for å sikre seg landslagsmålvakten som gikk til SSL fra Sarpsborg. Hvorvidt han returnerer til moderklubben eller signerer for noen annen norsk klubb blir spennende å se, men det er liten tvil om at det er flere klubber i eliteserien som ønsker å styrke målvaktsiden.

Mullsjö spiller forøvrig sin syvende og avgjørende kvartfinale i kveld. Det står 3-3 i kamper mot Växjö etter seks kamper, og vinneren av kveldens oppgjør er klare for semifinale der Storvreta, Falun og Dalen allerede er på plass. Se kampen på SSLplay.se (koster 99kr eller krever abonnement) med kampstart klokken 19.00.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.