Se Kronbergs vanvittige scoring

Ketil Kronberg var uten tvil tongivende da Dalen tok seg videre til semifinale i det svenske mesterskapet i ettermiddag. Se nordmannens vanvittige soloprestasjon i videoen over.


Ketil Kronberg og Dalen hadde mulighet å slå ut Linköping ut av sluttspillet og ledet 3-1 i kamper. Linköping tok ledelsen i den femte kvartfinalen og ledet med to mål da Ketil Kronberg og kompani snudde alt på hodet. Med tre scoringer og en vanvittig 5-4 scoring fra nordmannen gikk luften ut og Dalen kunne avansere til semifinale i dagens 7-4 seier.

Kronberg som har blitt 38 år gammel har hatt en eventyrlig sesong på poengfronten og gjorde 53 poeng (35+18) på 32 seriekamper. I sluttspillet har det i tillegg blitt ni poeng (3+6) på fem kamper. 


Det er bare en drøy uke siden Kronbergs lekne straffeslag gikk viralt, og i dag så han til å skape et nytt magisk øyeblikk på banen.

Dalen, Storvreta og Falun er så langt klare for semifinaler. Tirsdag kan også Mullsjö bli klare for semifinale, Markus Jelsnes og Daniel Gidske leder 3-2 i kamper og kan slå ut Växjö i sin kvartfinale.