Pålsson tar over SSL-klubb

31454340857 25d3cc4979 z
(Foto: Nisse Nilsson)

Niklas Pålsson er tilbake som hovedtrener for en SSL-klubb, det er klart etter at Helsingborgs Patric Johansson fått sparken tidligere i dag. 


Niklas Pålsson tar over som hovedtrener i Helsingborg resten av inneværende sesong. Den skånske klubben har slitt og ligger på en 11. plass på tabellen og i dag valgte styret å sparke Patric Johansson. 

Pålsson har tidligere hatt hovedansvar for Jönköping men grunnet familiesituasjon forlot han klubben etter å ført de opp i SSL og sikret kontrakt, han flyttet deretter hjem til Skåne, sør i Sverige. Helsingborg plukket han kjapt opp og har de seneste sesongene brukt han i lederstaben. 


Svensken med en fortid som hovedtrener for Sleviks damelag og Tunets herrelag, og trenerrolle for Sleviks herrelag tar nå over en tidligere toppklubb i generasjonsskifte.


Pålsson er forøvrig ikke den første koblingen til Norge i Helsingborg. Fredrik Gjødalstuen spilte en kamp for klubben før han vendte hjem til Sarpsborg i høst. Tidligere landslagstrener Kent Göransson har vært både hovedtrener og sportsjef i klubben, og Tommy Midtsveen har også en fortid i klubben.