Supertalentet klar for SSL

IMG 8549
Supertalentet Fredrik Gjødalstuen forlater Sarpsborg og eliteserien og er klar for spill i verdens beste liga med Helsingborg. 


Den 18 år gamle vingen Fredrik Gjødalstuen er klar for spill i verdens beste liga SSL. Det bekrefter hans klubb Sarpsborg mandag morgen. Den allerede landslagsmeriterede vingen gjorde 71 poeng (37+34) i eliteserien sist sesong, og 17 poeng (12+5) i sluttspillet. Han endte på fjerdeplass totalt i poengligaen både i serie og sluttspill. Totalt har det blitt 75 kamper for Sarpsborg siden debuten og 117 poeng (65+52).

IMG 8532
Etter to meget gode sesonger i eliteserien blir det SSL-spill for Fredrik Gjødalstuen kommende sesong. 


Det ble også landslagsdebut på supertalentet som var med og førte Norge til VM. En scoring på de fire første landskampene står han bokført med, i tillegg til syv scoringer og tre assist for U19-landslaget på ti U19-landskamper.Helsingborg har mistet store stjerner som Mika Kohonen og er i en kraftig generasjonsveksling, noe som kan gi Gjødalstuen gode muligheter til spilletid i SSL. Tidligere landslagstreneren Kent Göransson har vært både trener og sportssjef for klubben, der også vingen Tommy Midtsveen gjorde en god figur for en del år tilbake siden.

Gjødalstuen blir Sarpsborg andre eksport til SSL i sommer, fra før er det klart at landslagskeeper Markus Jelsnes spiller for Mullsjö kommende sesong. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.