Landslagsmålvakten klar for Mullsjö

IMG 9319
Landslagsmålvakten Markus Jelsnes er klar for spill i verdens beste liga og Mullsjö, det bekrefter SSL-klubben i dag.


Sarpsborgs førstevalg i målet forlater klubben og er klar for spill i Mullsjö i SSL.
– Jeg har bare hørt gode saker om klubben og det fantastiske publikumet. Det skal bli artig å spille foran de, sier Jelsnes i en pressemelding.

Jelsnes debuterte allerede som 15-åring på Sarpsborgs A-lag og har de seneste sesongene vært klubbens førstevalg. 23-åringen fikk sin debut på A-landslaget allerede i 2014 og har spilt de to seneste VM-turneringene for Norge. Totalt har det blitt 31 landskamper for Norge og 20 U19-landskamper for Jelsnes så langt.

Mullsjös førstekeeper Benjamin Löfdahl valgte å legge opp etter årets sesong og med bare Jonathan Larsson i keeperteamet så man til Norge da ny keeper skulle hentes inn. Med gode lovord fra Daniel Gidske falt valget på Jelsnes som håper å kunne ta opp kampen mot Larsson, som storspilte i sluttspillet.
– Jeg og Jonathan skal danne et godt keeperteam. Jeg vil selvfølgelig være førstevalget, og det er derfor jeg flytter til Sverige. 


Jelsnes var nummer fem på listen over redningsprosent i eliteserien og assisterte på to mål,  han hadde også fjerde best redningsprosent i sluttspillet og reddet flest skudd av samtlige målvakter der.