Supertalentet blir i Sverige

22375532 10155280599464081 1503589705 o
(Foto: PeBo-foto)

Supertalentet Marius Pedersen blir i Sverige og spiller i allsvenskan med Team Thorengruppen kommende sesong. 

I et intervju med Innebandymagazinet bekrefter Norges supertalent Marius Pedersen at han blir i Team Thorengruppen etter at klubben i vår ble degradert til allsvenskan.
– Jeg kommer å kjøre et år til med Thorengruppen. Så får vi se hva som skjer neste år, sier Pedersen til Innebandymagazinet.19-åringen har et år igjen på kontrakten og blir å fullføre den på Sveriges nest høyeste nivå. Der ble det i år 13 poeng (7+6) på ti kamper i samarbeidsklubben Umeå City. I tillegg gjorde Pedersen åtte poeng (6+2) på 28 kamper i SSL for Team Thorengruppen.
– Det var en utrolig artig sesong, der det gikk både opp og ned for meg og laget. Det er synd at det ikke gikk som vi ville, men vi kommer sterkere tilbake. Personlig lærte jeg meg utrolig mye nytt som jeg tar med meg inn i neste sesong.

LES OGSÅ: Falkeid til Sveiva


Brødrene Falkeid valgte tidigere i vår å vende hjem etter en sesong i Sverige, der storbror Andreas tilhørte Team Thorengruppen og lillebror Olav tilhørte samarbeidsklubben Umeå City. Begge klubber blir i høst å finne i samme avdeling av allsvenskan.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.